In het Souterrain van het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade bevindt zich schoonheidssalon Skin Care Promenade.
Al ruim 25 jaar biedt Yvonne van Poorten samen met haar team schoonheidsbehandelingen van topniveau. Er wordt gewerkt met de topmerken La Prairie en Guinot. Naast luxe behandelingen met deze merken, zijn wij ook specialist in permanente make-up, bruidsmake-up, manicure en cosmetische voetbehandelingen.
Voorheen Beauty Center Atlantic, vanaf hedenSkin Care Promenade
Onze salon biedt werkelijk alles op het gebied van schoonheid. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht.

De focus op persoonlijke aandacht is een van de redenen waarom wij al twintig jaar met hetzelfde team werken. Wij geloven in ontspanning, rust en resultaat. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Behandelingen

La Prairie

Al meer dan een halve eeuw is La Prairie de pionier op het gebied van cellulaire anti-verouderingstherapie. Het ongeëvenaard streven naar perfectie en de wetenschappelijke integriteit van het productaanbod maken La Prairie beroemd.

U kunt bij ons terecht voor onder andere de populaire Caviar Lifting Treatment. Bekijk de prijslijst voor alle La Prairie behandelingen.

Guinot

Het uit Frankrijk afkomstige Guinot staat bekend om zijn alom geprezen, uitgebreide productlijn. Schoonheid en gezondheid van de huid staan voorop, plús de bijbehorende professionele expertise.

Wij bieden onder andere de bekende Hydra Peeling, Age Summum en Hydradermie behandelingen. Zie onze prijslijst voor alle Guinot behandelingen.

A/N/G Cosmetics

A/N/G maakt hoogwaardige cosmetica op het snijvlak van cosmetisch en medisch: zowel innovatief en effectief, als veilig. Gemakkelijk in gebruik, maar vooral effectief.

U kunt bij ons terecht voor verschillende A/N/G salonbehandelingen.

Kom bij ons langs

Wij zijn op afspraak geopend.
Neem contact met ons op voor een afspraak.
+31 (0) 70 351 17 27 | info@skincarepromenade.nl
Skin Care Promenade

Van Stolkweg 1
2585 JL Den Haag

Afspraak maken?

+ 31 (0) 70 351 17 27